close

Vores telefoner er åbne kl. 8:30-17 på alle hverdage.

Du kan også kontakte vores klinikker direkte her: Aalborg · Århus · Herning · Esbjerg · København

Slide

Nyheder

Back

Trods nedlukning og restriktion: Stigende efterspørgsel på øjenbehandlinger hos EuroEyes

Det er ikke en overraskelse for nogen, at 2020 var et svært år og at corona pandemien har vist sig at have store negative konsekvenser for både forbrugere og virksomheder. Økonomisk set var 2020 det værste år siden finanskrisen, målt på BNP. Nedlukninger og restriktioner betyder, at især brancher som turisme, kultur restaurant og service er ramt og dermed står på kanten til konkurs.

Øjenkirurgi modstandsdygtig og i vækst

Mens erhvervslivet ”styrtbløder”, er der dog nogle brancher og områder, der har vist sig, at være modstandsdygtige og have mere travlt end nogensinde før. De er i vækst. Det siger næsten sig, at dette f.eks. er gældende for markedet for digital kommunikation, men også indenfor den medicinske sektor er der travlt. Dette er tilfældet for øjenkirurgi/refraktiv kirurgi. På trods af corona pandemien har øjenkirurgi haft et af de mest succesrige år siden dets introduktion til det europæiske marked for årtier siden. Men hvorfor så det?

Flere og flere er irriteret over at bære briller eller skulle bruge kontaktlinser, og irritationen er bestemt ikke blevet mindre, efter vi nu skal bære mundbind. Derudover har der aldrig været flere videokonferencer end i 2020, hvor man ser sig selv på skærmen i timevis og derfor også bliver mere bevidst om sit eget udseende mm. Dette har skabt en voksende efterspørgsel på plastikkirurgi, akne medicin, behandling for hårtab og sidst men ikke mindst ønsket om at slippe af med brillerne. En anden væsentlig faktor er, at der i øjeblikke ikke bruges penge på ferier, og dette giver i stedet mulighed for at investere pengene i livskvalitet – som f.eks. en øjenbehandling.

Væksten viste sig langsomt: I starten ramte krisen også øjenkirurgi

I starten af krisen i 2020 var væksten minimal og stort set ikke synlig. Beslutningen om en øjenbehandling tages ofte efter længere tids overvejelse, men når først man har besluttet sig, så skal der meget til, før tanken om et liv uden briller og linser kan ændres igen. Samtidig er en investering i en øjenbehandling mindre og har en langt større betydning for og længerevarende effekt på folks livskvalitet end f.eks. en investering i ny bil, sejlbåd, dyrt ur mm. Ligesom mange andre medicinske faciliteter, har øjenklinikker været heldige at få lov til at holde åbent under pandemien. Takket være de strenge hygiejneregler, hurtige procedurer og undgåelse af køer, er risikoen for infektion reduceret til et minimum.

EuroEyes slog rekord i oktober 2020

Både i Danmark og Tyskland ramte anden bølge af corona pandemien hårdt i slutningen af 2020. På trods af dette slog EuroEyes i oktober 2020 rekord i behandlede øjne per måned i begge lande – i Tyskland var det hele +43% i forhold til oktober 2019. Det vigtigste for EuroEyes er dog vores glade og tilfredse kunder – og glæden ved at kunne hjælpe dem til at se verden med nye øjne.


Om EuroEyes

Ved en øjenbehandling hos EuroEyes kan du slippe af med dine briller, læsebriller og kontaktlinser. Vi tilbyder både linse- og laserbehandlinger, og vi hjælper både med korrektion af nærsynethed, langsynethed, alderssyn, bygningsfejl og grå stær.

Er du også interesseret i en behandling hos EuroEyes, eller vil du gerne vide mere om os? Ring til os på 7027 4553 eller book en gratis synsundersøgelse. Vi ser frem til høre fra dig.

Eller bare ring til os gratis.

7027 4553

Mandag til fredag: 08:30–17:00 Lørdag: 10:00–15:00

Book tid til uforpligtende gratis synsundersøgelse

COVID-19 INFORMATION

Alle vores klinikker er fortsat åbne i overenstemmelse med myndighedernes anbefaling.

Vi følger situationen tæt og lever op til alle gældende regler. Du kan derfor trygt komme til din tid hos os.