close

Vores telefoner er åbne kl. 8:30-17 på alle hverdage.

Du kan også kontakte vores klinikker direkte her: Aalborg · Århus · Herning · Esbjerg · København

Nyheder

Back

Informationsaften i Aarhus var en stor succes

Succesfuld informationsaften om øjenoperationer i Aarhus

Til informationsaftenen i Aarhus var interesserede aarhusianere mødt talstærkt op for at høre om mulighederne for et liv uden briller og linser. Wrestleren Asbjørn Riis fortalte om sin øjenoperation, mens vores øjenkirurg Jannik Boberg-Ans fremlagde alle EuroEyes’ operationstyper.

“Jeg synes, det var et rigtigt godt arrangement. Det var meget informativt og spændende at høre, hvilke muligheder der er for en operation,” fortæller Donny Markussen, 52 år, om informationsaftenen, hvor omkring 100 personer deltog.

Til informationsaftenen havde topkirurg Jannik Boberg-Ans meget på programmet. Han fortalte blandt andet om, hvordan vi hos EuroEyes foretager øjenoperationer, hvad vi kan behandle, hvordan øjet fungerer, og hvorfor det for mange er nødvendigt at anskaffe sig en læsebrille, når de runder 45 år.

Donny Markussen kender ikke problemet med læsebrillen, han var mødt op af en helt anden årsag. “Jeg ser kun på det ene øje, derfor overvejer jeg kraftigt at få foretaget en øjenoperation,” fortæller han.

Undervejs havde alle fremmødte mulighed for at stille spørgsmål. Spørgsmålene lød på alt fra risiko til pris og om forskellen på en øjenoperation i det offentlige og hos EuroEyes.

Donny Markussen gik fra informationsaftenen med alle de svar, han kom for.
“Nu skal jeg hjem og undersøge endnu mere og tage min beslutning,” fortæller han.

Asbjørn Riis fortalte sin historie

Jannik Boberg-Ans havde selvskab af den humoristiske wrestler Asbjørn Riis, som for nylig selv har fået foretaget en linseoperation. Asbjørn Riis fortalte ivrigt om sine oplevelser med operationen, og hvordan hans livskvalitet er forbedret.

Alle fremmødte havde mulighed for at stille wrestleren spørgsmål. Bandt andet blev Asbjørn Riis spurgt om, om øjenoperationen gjorde ondt, og hvorfor han valgte at få foretaget en øjenoperationen.

“Nej, det gjorde sgu ikke ondt. Jeg kunne ingenting mærke, jeg kunne kun se et skarpt lys. Jeg valgte at få foretaget en øjenoperation, fordi jeg var pissetræt af at bruge briller. Jeg kunne aldrig finde mine briller, selvom jeg havde ni par,” fortæller Asbjørn Riis grinende.

“Det var rigtig sjovt at høre, hvilken oplevelse Asbjørn Riis havde med operationen. Det fjernede al tvivl om, om en øjenoperation gør ondt og er farlig,” fortæller Sofie Madsen, som allerede har udfyldt en tilmeldingblanket til en gratis forundersøgelse.

Læs hele Asbjørns historie her.

Eller bare ring til os gratis.

7027 4553

Mandag til fredag: 08:30–17:00 Lørdag: 10:00–15:00

Book tid til uforpligtende gratis synsundersøgelse