close

Vores telefoner er åbne kl. 8:30-17 på alle hverdage.

Du kan også kontakte vores klinikker direkte her: Aalborg · Århus · Herning · Esbjerg · København

Slide

Nyheder

Back

TEAM RYNKEBY DELTAGER I EUROEYES CYCLASSIC I HAMBORG

 

Danske EuroEyes har sammen med sit tyske søsterfirma inviteret Team Rynkeby med til Europas største cykelløb i Hamborg, hvor teamet samler penge ind til børn ramt af kritisk sygdom.

Den 24. og 25. august afvikles Europas største cykelløb, EuroEyes CyClassics i Hamborg, hvor EuroEyes er både hoved- og titelsponsor. CyClassics er Europas største amatørcykelløb med over 25.000 deltagere, og samtidig er løbet også Tysklands eneste professionelle cykelløb. I år har EuroEyes i Danmark inviteret et hold fra Team Rynkeby til at deltage, og de sender nu et fælles hold til Hamborg.

“EuroEyes er som sponsor involveret i CyClassics og IRONMAN i både Tyskland og Skandinavien. Årsagen er helt enkelt, at vi både ønsker at udbrede kendskabet til cykelløbet i det tyske, hvor mange danskere deltager hvert år, og udbrede kendskabet til EuroEyes, der kan hjælpe de mange atleter, der slås med briller eller linser. Vi ved, at mange sportsfolk, både de professionelle og alle vi amatører, kan have stor glæde at at kunne smide vores briller og linser,” siger Claus Højlund, Head of Communications & Marketing hos EuroEyes i Danmark.

“Det er første gang, vi deltager i CyClassics i Hamborg, men vi glæder os, da løbet giver os mulighed for at samle penge ind til børn med kritiske sygdomme. I hvert land støtter vi en national organisation, og i Tyskland støtter vi “Deutsche Kinderkrebsstiftung”, siger CEO i Team Rynkeby, Carl Erik Dalbøge. I 2018 donerede de ikke mindre end 70,4 millioner kroner til børn med kritiske sygdomme.

Der kan ved CyClassic køres tre distancer: 60 km, 100 km eller 160 km. Ud af de 26.000 tilmeldte er godt 15 procent danske cykelryttere/motionister. Den væsentligste årsag til, at EuroEyes er sponsor er, at det er en stor fordel for enhver cykelrytter eller alm. cyklist at slippe for briller.

EuroEyes er Nordeuropas største øjenlaserklinikgruppe med speciale i korrektion af synsfejl, nærsynethed, langsynethed, bygningsfejl, og alderssyn. Med øjenlasercentre i hele Tyskland, i Danmark (København, Aalborg, Aarhus, Esbjerg og Herning) og i Guangzhou, Peking, Shanghai og Shenzhen i Kina.

Øjenklinikgruppens mål er at kombinere sportslige fornøjelser og lægefaglig behandling – dvs. sport uden brug af briller – cykling, svømning og løb uden brug af kontaktlinser.
EuroEyes muliggør optimale præstationer inden for både konkurrence og træning.

EuroEyes’ grundlægger og direktør, dr.med. Jørn Slot Jørgensen, er selv passioneret cykelrytter, født og opvokset i Danmark – et af de mest “cykelvenlige” lande i verden. Han har etableret 28 klinikker i Danmark, Tyskland og Kina. EuroEyes har herigennem hjulpet tusindvis af cyklister med at forbedre deres syn.

Om EuroEyes
EuroEyes International Eye Clinics bruger “state of the art”-teknologier til korrigering af synsfejl som nærsynethed, langsynethed, alderssyn og bygningsfejl. Med øjenklinikker placeret i København (Søborg), Aarhus, Aalborg, Esbjerg og Herning, over hele Tyskland og i Kina (bl.a. Shanghai) er EuroEyes blandt de største uafhængige klinikgrupper for synskirurgi. Siden 1993 har EuroEyes gennemført mere end 500.000 øjenbehandlinger.

Eller bare ring til os gratis.

7027 4553

Mandag til fredag: 08:30–17:00 Lørdag: 10:00–15:00

Book tid til uforpligtende gratis synsundersøgelse