close

Din kontakt til EuroEyes

Har du spørgsmål eller forslag, kan du hurtigt og nemt kontakte EuroEyes eller anmode om informationsmateriale, hvis det er nødvendigt.

Telefonisk support +45 70 27 45 53

Man–fre 8:30–17:00
Lørdag 10:00–15:00

module_image
module_content

 Tryghedsgarantien indebærer

• Finjustering og efterstær behandling uden beregning i fem år

• Gratis forundersøgelse

• Nyeste og banebrydende teknologi

• Øjenkirurger der selvstændig gennemfører mindst 1000 operationer årligt

• Over 25 års erfaring inden for øjenlaser og linsekirurgi

• Flere end 500.000 behandlinger

• Vagttelefon hvis du har spørgsmål efter operationen

Tryghedsgarantien er gældende, såfremt gener opstår som følger af øjenbehandlingen og ikke som følge af livsstilssygdomme som f.eks. sukkersyge. 

 

Obs. gælder for privatbetalende patienter

 

EuroEyes tryghedsgaranti er til for dig

Over de seneste 25 år er der i EuroEyes klinikgruppen blevet udført mere end 300.000 refraktive indgreb – en understregelse af EuroEyes omfattende erfaring med behandling inden for øjenlaser- og linsekirurgi.

Ethvert øje er yderst komplekst og individuelt opbygget – derfor er den behandling vi tilbyder dig altid skræddersyet til lige præcis dine øjne. Der findes med andre ord ingen samlebånd eller standard varer på EuroEyes klinikker. Vores mål er: Kun den bedst mulige løsning til dine øjne!

Hos EuroEyes tager højt specialiserede læger sig af dig. Selve behandlingerne foretages udelukkende af kirurger, der selvstændigt gennemfører mindst 1.000 indgreb årligt. Dermed hører disse såkaldte High Volume kirurger til blandt de absolut dygtigste og mest erfarne øjenkirurger i Europa. Du vil derfor altid være i trygge og erfarne hænder hos os.

EuroEyes’ øjenklinikker er topmoderne; Vi anvender udelukkende den nyeste teknologi på vore klinikker, dermed sikrer vi, at vores behandlinger konstant bliver bedre – for dig betyder dette en mere tryg, sikker, præcis og skånsomme behandling. Skulle der i perioden efter din behandling opstå spørgsmål eller på anden måde være anledning til at kontakte os, er vi altid lige i nærheden.

Vi slipper dig ikke, før du er klar og vi er derfor meget opmærksom på forløbet før, under og efter din behandling.

På Trustpilot (https://dk.trustpilot.com/review/www.euroeyes.dk) kan du læse om vores patienters oplevelser. Du er også altid velkommen til at ringe eller skrive til os for en uforpligtende snak om dine øjne.

 

Vi er altid interesserede i fuld tilfredshed med resultatet efter en behandling hos EuroEyes. Derfor vil vi opfordre til at tage kontakt til os, hvis dette ikke er tilfældet og gøre brug af vores 5-års Tryghedsgaranti.

Hvis der mod forventning ikke kan opnås tilfredshed, er der som patient i det danske sundhedsvæsen altid en mulighed for at indberette hændelser og klager til patientombuddet. For mere information om de forskellige muligheder: www.patientombuddet.dk.

For information om hvordan der søges erstatning for skade: www.patientforsikringen.dk. Du kan på alle EuroEyes klinikker bede om at få udleveret en folder fra patientombuddet, der omhandler håndtering af klager.

 

Gratis infoaftener

Kom til uforpligtende infoaften, og få mere at vide om, hvordan du får et godt syn og mulighed for et liv uden briller og/eller kontaktlinser.