close

Vores telefoner er åbne kl. 8:30-17 på alle hverdage.

Du kan også kontakte vores klinikker direkte her: Aalborg · Århus · Herning · Esbjerg · København

Slide

Nyheder

Back

eeLASIK bliver også brugt af det amerikanske militærpoliti

amerikanske militærpiloter bruger eelasik – hvad med dig og dine øjne?

Kunne du tænke dig samme øjenlaserbehandling, der anvendes til den amerikanske flådes piloter? Så er eeLASIK den rette metode for dig.

En nyligt offentliggjort videnskabelig artikel i Journal of Cataract & Refractive Surgery, afslører, at laserbehandlede piloter i den Amerikanske flåde, de såkaldte US Naval Aviators, i 95,9 % af tilfældene oplever, at behandlingen med Wavefront-styret I-LASIK har forbedret deres effektivitet som piloter.

Man har benyttet den samme behandlingsteknik, som EuroEyes tilbyder under betegnelsen eeLASIK, og har bl.a. analyseret 548 behandlede nærsynede øjne.

I 98 % af tilfældene opnåede de nærsynede patienter en synsstyrke på 20/20 eller bedre, som man ville kalde et 100 % syn uden brille.

Man konkluderer, at kombinationen af Femtosekundlaser og Wavefront-guidet behandling ikke alene giver et perfekt syn, men at alle piloter kunne genoptage deres synskrævende erhverv blot 2 uger efter behandlingen. Det betød meget, at helingen og synets opklaring forløb så hurtigt. Helingstiden ved LASEK, PRK, No-cut og andre former for overfladebehandling er længere, og normalt er patienterne i disse tilfælde først arbejdsdygtige igen efter 3 måneder, altså en 6 gange længere sygeperiode.

Læs hele artiklen: Journal of Cataract & Refractive Surgery 2013: 39: 1047-1058

Disse resultater anses som værende betydeligt bedre end konventionel LASIK. Også ved operationsmetoden Smile (Small Incision Lenticule Extraction) opnår kun ca. 40 % af patienterne 20/20-syn efter 3 måneder, ifølge dansk artikel fra 2012 (Journal of Cataract & Refractive surgery 2012: 38: 2003-2010).

I USA anvender man LASIK til forbedring af piloters syn, også kampsoldater og astronauter behandles primært med I-LASIK. 

Også ICL (intraokulære kontaktlinser) er i USA godkendt til kampsoldater.

I Danmark er man fortsat meget konservativ. De gamle regler tillader ikke behandling af piloter endnu, og der er også visse restriktioner for elitesoldater. Alt tyder på, at disse regler vil blive moderniseret på et tidspunkt. 

(U.S. Navy. Foto: Mass Communication Specialist 3rd Class Brian Jeffries)

Eller bare ring til os gratis.

7027 4553

Mandag til fredag: 08:30–17:00 Lørdag: 10:00–15:00

Book tid til uforpligtende gratis synsundersøgelse