close

Din kontakt til EuroEyes

Har du spørgsmål eller forslag, kan du hurtigt og nemt kontakte EuroEyes eller anmode om informationsmateriale, hvis det er nødvendigt.

Telefonisk support +45 70 27 45 53

Man–fre 8:30–17:00
Lørdag 10:00–15:00

module_content

korrektion AF bygningsfejl

Bygningsfejl (astigmatisme) optræder ofte i kombination med andre synsfejl – fx nærsynethed eller langsynethed – og kan give synsforstyrrelser. Bygningsfejl kan være svære at korrigere med briller og kontaktlinser, men med ny og moderne teknologi kan det lade sig gøre at udbedre stort set alle bygningsfejl via en laseroperation.

EuroEyes’ øjenkirurger er blandt Europas førende, og de anvender det nyeste og mest moderne udstyr og teknikker.

module_image
module_content

find ud af, Hvilken behandlingsmetode der er rigtig for dig

Inden du bliver behandlet, foretager vi en grundig forundersøgelse og giver vejledning for at afgøre, om du er egnet til laserbehandlingen. Sikkerhed og diagnostik er de vigtigste faktorer ved forundersøgelsen. I nogle tilfælde afslører forundersøgelsen, at en patient ikke er egnet til en LASIK-behandling – i givet fald kan vi i de fleste tilfælde tilbyde en alternativ behandling, der vil kunne korrigere deres synsfejl.

module_content

Øjenlaserbehandling for bygningsfejl

Også hvis du er nærsynet eller langsynet.

module_cross_teaser
module_cross_teaser
module_contact_teaser

Mandag til fredag: Lørdag:

*Opkald koster alm. telefontakst.

module_content_multicolumn

Sådan opstår en bygningsfejl

Det normaltseende øje

På et normaltseende øje er hornhinden regelmæssigt buet og minder om overfladen på en kugle. Det optiske system (hornhinde, linse og glaslegeme) leder de indkommende lysstråler således, at de lander centralt, og det skarpeste billede dermed dannes. Når lysstrålerne ledes, kaldes det brydning, hvilket måles i dioptrier. De forskellige andele af det optiske system giver en samlet brydningskraft. Hvis brydningskraften er korrekt, ser man de skarpeste billeder på nethinden.

Et øje med bygningsfejl

På et øje med bygningsfejl er hornhinden uregelmæssigt buet og minder mere om et æg i dets form. Dette forårsager en forskelligartet lysbrydning i hornhindens forskellige kurver. Resultatet er et forvrænget billede, hvor et punkt for eksempel i højere grad ligner en streg. Synet korrigeres ved at ændre brydningskraften, så lyset rammer præcist på nethinden. Dette er principielt det samme, der opnås med en cylinderlinse.

module_content
module_social_teaser
Gratis infoaftener

Kom til uforpligtende infoaften, og få mere at vide om, hvordan du får et godt syn og mulighed for et liv uden briller og/eller kontaktlinser.