Om os - EuroEyes

om os header

Om os

EuroEyes er blandt Europas førende øjenklinikker med speciale i korrektion af synsfejl ved hjælp af øjenlaseroperationer og linseoperationer. Vi har klinikker i Danmark, Tyskland og Kina, hvor vi udelukkende anvender ny og gennemtestet teknologi. Derudover er vi stolte af, at vi kan kalde os Zeiss videnscenter.

Vores øjenkirurger udfører mere end 1000 øjenoperationer årligt. Det betyder, at du kan føle dig tryg i deres kyndige og erfarne hænder. Vi tilbyder vi fem års tryghedsgaranti, hvilket betyder, at du bliver efterbehandlet og efterset helt gratis i fem år efter din øjenoperation.

Læs historien om EuroEyes Klinikgruppen her.

Bredt udvalg af øjenbehandlinger

Ethvert øje er unikt og yderst komplekst opbygget. Derfor tilbyder vi udelukkende skræddersyede øjenoperationer. Vores mål at gøre dig fri for briller og kontaktlinser. For at opfylde dette mål, råder vi over hele spektret af refraktiv kirurgi inden for både laser- og linsebehandlinger. Det muliggør korrektion af nærsynethed, langsynethed, bygningsfejl, alderssyn, grå stær og keratokonus.

Mange års erfaring

Over de seneste 25 år er der i EuroEyes Klinikgruppen, under ledelese af Dr. Jørn S. Jørgensen, blevet udført mere end 500.000 refraktive indgreb. Det understreger vores omfattende erfaring med behandling inden for henholdsvis øjenlaser- og linsekirurgi.

Vores topkirurger

Hos EuroEyes er det altid højt specialiserede læger og optometrister, som tager sig af dig. Alle øjenoperationer og øjenbehandlinger bliver udelukkende foretaget af kirurger, som selvstændigt udfører mere end 1.000 øjenoperationer årligt. De er blandt Europas mest erfarne og betegnes derfor som topkirurger. Desuden underviser en del af dem for den tyske Kommission for Refraktiv Laserkirurgi (KRC) under den tyske oftalmologiske selskab (DOG), hvor vores kirurger gentagende gange er blevet hædret for deres fremragende præstationer.

Innovation inden for øjenkirurgi

EuroEyes’ øjenklinikker er topmoderne: Ved at anvende den nyeste teknologi sikrer vi, at vores behandlinger konstant bliver bedre. Det betyder, at vi hele tiden gør vores behandlinger mere sikre, mere præcise, mere skånsomme og endnu bedre individuelt tilpasset. I Tyskland var vi en af de første til at indføre LenSx Femtosekundlaseren – en revolution inden for korrektion af alderssyn og grå stær. Vores øjenlaserpatienter nyder en banebrydende indsats på det teknologiske område. Med introduktionen af iDesign-teknologien er vi i stand til at fastslå aberrationer i mere end 1.250 punkter i øjet for derefter at tage højde for disse under eeLASIK behandlingen. 
Femtosekundlaseren blev allerede indført i vores klinikker i 2004, og vi var dermed blandt de allerførste i Tyskland til at benytte denne teknologi.

Kvalitets- og sikkerhedskrav

Øjenklinikkerne i Berlin, Hamborg, Leipzig, Stuttgart, Düsseldorf, München og Hannover er alle certificeret af DIN ISO 9001:2008. Klinikkernes standarder er derfor utrolig høje i forhold til kvalitetssikring og patientsikkerhed. Desuden er de udrustet med kvalitetsstemplet LASIK-TÜV SÜD, og de lever dermed op til TÜV SÜD’s yderst strenge service- og kvalitetskrav inden for øjenlaser- og linsekirurgi området. 

Videnskabelig analyse

Alle vores operative resultater, som eksempelvis laser- og linsebehandlinger, bliver altid analyseret og evalueret inden for klinikgruppen. Det gør vi for konstant at kunne optimere vores resultater og garantere en fuldkommen kvalitetssikring. Desuden er vores øjenlaserklinikker i Hamborg, Berlin, München, Leipzig og Stuttgart medlemmer af VSDAR (Tysk sammenslutning af specialklinikker for øjenlaserbehandlinger og refraktiv kirurgi e.V.). Som medlemmer af VSDAR sikrer vi gennem samarbejdet kvalitetsstyring og erfaringsudveksling med andre førende eksperter i Tyskland og Europa. .

Vores sociale ansvarlighed

EuroEyes’ læger samarbejder jævnligt med internationale medicinsk-humanitære hjælpeorganisationer om at hjælpe blinde og svagsynede i mindre udviklede lande. 

Altid en klinik i nærheden af dig

Udover de talrige klinikker i Tyskland finder du også EuroEyes i Danmark og Kina. Vi har klinikker repræsenteret i København, Aarhus, Aalborg, Herning, Esbjerg og Shanghai. Vi har søgt at placere samtlige klinikker centralt, så de er lette at komme til for vores kunder.

Vi glæder os til dit besøg.