Øjenlaser klinik | Øjenlaseroperationer i København | EuroEyes

København

First slide

KBH intro

Velkommen til EuroEyes i Søborg

Vores moderne øjenklinik er beliggende hos Nordens største privatejede hospital Aleris-Hamlet i Søborg kun ca. 10 kilometer uden for København. På øjenklinikken kan du ganske uforpligtende lade dig informere af dygtige øjenlæger om linsebehandlinger og øjenlaserbehandlinger. Øjenlægerne informerer også om korrektion af nærsynethed , langsynethed og bygningsfejl med fokus på ReLEx smile teknologi. Under visse omstændigheder anvendes implanterbare kontaktlinser. Hos EuroEyes tilbyder vi også forskellige løsninger til behandling af grå stær og alderssyn. Alderssyn rammer de fleste mennesker før eller siden og forårsager typisk, at du får svært ved at se nære genstande skarpt. Derfor bliver mange mennesker i 40-50 års alderen stærkt afhængige af læsebriller. Den største uafhængighed af briller og kontaktlinser kan her opnås ved indsættelse af multifokallinser, hvilket vi kan forklare dig mere om på klinikken.

Siden 1994 har vores dygtige og højt specialiserede øjenkirurger foretaget tusindvis af refraktive behandlinger. Det betyder, at vi har den største erfaring med øjenoperationer samtidigt med, at vi altid anvender den nyeste teknologi, hvilket tilsammen giver de bedste resultater for vores patienter.

Vil du vide mere om, hvorvidt din synsfejl kan korrigeres på øjenklinikken i Søborg? Bestil en tid til en gratis forundersøgelse i dag eller få tilsendt gratis informationsmateriale med flere informationer.

Vi glæder os til at byde dig velkommen på øjenklinikken nær København!

KBH gode grunde

Derfor er du i de bedste hænder hos EuroEyes i Søborg:

  • Vi har den længste erfaring med øjenlaserbehandlinger i Danmark
  • Fuldstændig anmærkningsfri tilsynsrapport fra Sundhedsstyrelsen
  • Vi anvender den seneste nye teknologi til ReLEx Smile
  • Størst erfaring med korrektion af alderssyn

Impressionen-Augsburg

Ihre Experten für Linsenbehandlung und Augenlasern in Augsburg

Dine eksperter når det gælder linsekirurgi og øjenlaserbehandlinger med ReLEx-smile i København

I mere end 20 år har EuroEyes arbejdet i højeste gear. I løbet af denne tid har vi allerede udført mere end 400.000 øjenbehandlinger under ledelse af grundlægger og lægelig leder Dr. Jørn Jørgensen. For at vi kan garantere den højest mulige operative kvalitet og erfaring, udføres de fleste indgreb af såkaldte High-Volume-kirurger, som hver især udfører mindst 1.000 operationer årligt og dermed har en meget stor erfaring med øjenoperationer. Med vores mange års erfaring og ekspertise hører lægeholdet hos EuroEyes til blandt de førende kirurger i Tyskland og Danmark. Derfor kan du være sikker på at være i trygge hænder fra start til slut.

Udover øjenlægernes store ekspertise anvender vi også markedets mest avancerede udstyr – naturligvis også på øjenklinikken i Søborg nær København. Ved at benytte den mest moderne og innovative teknologi kan øjenlægerne hos EuroEyes tilbyde vores patienter en unik og skræddersyet øjenbehandling, der tager nøje hensyn til øjets individuelle karakteristika.

Den omhyggelige forundersøgelse og konsultation har vores højeste prioritet, da undersøgelsen er altafgørende for resultatet af den mulige korrektion af din synsfejl via linseimplantat eller ReLEx-smile i København.

KBH Map

Din vej til EuroEyes i København


Toggle Directions

Hvis du lider af tunge øjenlåg, og øjenlægerne vurderer, at du vil have god gavn af et øjenlågsløft, anbefaler vi Øjenlæge Neel Gerner i Lyngby, som vi har et tæt samarbejde med.Dr. Jannik Boberg-Ans

Dr. Haibach-Vega

Din topkirurg i København

MEHR

Hvilken behandling er bedst for mig?

Find ud af hvilken metode der er den rette for dig.WEITER

EuroEyes Øjenlaser Center København

Aleris-Hamlet
Gyngemose Parkvej 66
2860 Søborg
Tlf: +45 7027 4553
Email: info@euroeyes.dk

Åbningstider:
Mandag – Fredag: 8.30 – 17:00

Informationsaften København

Kommende informationsaften i København er den 19. juni 2018 kl. 18.30

Læs mere og tilmeld dig her ❯