EuroEyes Øjenlaser Klinik for øjenoperationer i Aalborg | EuroEyes

Aalborg Stage

Aalborg Intro

Velkommen hos EuroEyes i Aalborg

Kun cirka fem kilometer uden for centrum af Aalborg er EuroEyes’ øjenklinik placeret på Aleris-Hamlets privathospital. På øjenklinikken tilbyder vi en række større og mindre øjenoperationer og behandlinger. Vore erfarne øjenlæger står klar til at hjælpe dig af med øjenproblemer som nærsynethed, langsynethed, grå stær, alderssyn og lignende øjenirritationer. På øjenklinikken kan du ganske uforpligtende blive informeret om linsebehandlinger og øjenlaserbehandlinger, og sammen finder vi ud af, om dine øjne egner sig til en korrigerende behandling. På øjenklinikken i Nordjylland tager vi imod dig i lyse og venlige omgivelser, og vi gør altid vores bedste for, at du føler dig velkommen, tryg og godt tilpas hos os.

Vi prioriterer forundersøgelser og konsultationer højt, da forundersøgelsen er altafgørende for, at vi kan sikre det bedste og mest succesfulde behandlingsresultat. Du er altid velkommen til at komme forbi øjeklinikken i Aalborg og høre mere om, hvorvidt dine synsfejl kan korrigeres. Du kan også bestille tid til en gratis forundersøgelse, komme ind til en af vores informationsaftener eller få tilsendt gratis informationsmateriale med flere informationer om øjenoperationer og behandlinger.

Vi glæder os til at se dig hos EuroEyes i Aalborg.

aalborg, gode grunde

Derfor er du i de bedste hænder hos EuroEyes i Aalborg:

  • Samarbejdet mellem EuroEyes (førende inden for refraktiv og linsekirurgi) og Aleris-Hamlet (Danmarks største private hospitalsgruppe) sikrer dig en behandling i trygge og sikre rammer
  • EuroEyes har anvendt Femto-Laser-teknologien siden 2004
  • Vi anvender den seneste nye teknologi til ReLEx Smile
  • EuroEyes er den klinikgruppe, der har gennemført flest linsebehandlinger i Europa

Indtryk fra klinikken, Aalborg


Dine eksperter inden for laser- og linsebehandlinger i Aalborg

Tryg og effektiv øjenbehandling

Under ledelse af øjenkirurgerne Dr. Med. Jannik Boberg-Ans og Dr. Med. Jørn S. Jørgensen foregår alle behandlinger i yderst trygge rammer. Hos EuroEyes anvender vi markedets mest moderne og innovative teknologi, og derfor kan vi tilbyde vores patienter en unik og skræddersyet øjenbehandling, der tager nøje hensyn til øjets individuelle karakteristika. Vores højt specialiserede øjenkirurger har foretaget tusindvis af refraktive behandlinger og har mange års erfaringer med øjenoperationer. Den store erfaring og anvendelsen af den nyeste teknologi giver tilsammen de bedste forudsætninger for at skabe de mest tilfredsstillende behandlingsresultater af vores patienters synsejl.

Med højmoderne analyse- og behandlingsapparater sætter EuroEyes barren højt i forhold til laser- og linsebehandlinger i Danmark. Som de eneste tilbyder EuroEyes ee-LASIK-behandlingen – en behandling, der sørger for endnu større sikkerhed, behandlingskvalitet og patientkomfort. Ved større synsfejl vil patienten blive tilbudt en linsebehandling. 

Vil du vide, om du egner dig til en LASIK-behandling, så du kan blive fri for din synsfejl og slippe af med briller og linser? Bestil en tid til en gratis egnethedsvurdering eller kom forbi til en af vores informationsaftener.

Vi glæder os til at byde dig velkommen på øjenklinikken i Aalborg.

Map Aalborg

Din vej til EuroEyes i Aalborg


Toggle Directions


Informationsaften Aalborg

Der er pt. ikke planlagt nogen informationsaften i Aalborg
Læs mere og opskriv dig her ❯

Dr. Jannik Boberg-Ans

Dr. Ralf-Christian Lerche

Øjenkirurg og specialist i oftalmolog EuroEyes

MEHR

Hvilken behandling er bedst for mig?

Find ud af hvilken metode der er den rette for dig.WEITER

EuroEyes Øjenlaser Center Aalborg

Aleris-Hamlet
Sofiendalsvej 97
9200 Aalborg SV
Tlf.: +45 7027 4553
Email: info@euroeyes.dk

Åbningstider:
Mandag – Fredag: 8.30 – 17:00