close

Din kontakt til EuroEyes

Har du spørgsmål eller forslag, kan du hurtigt og nemt kontakte EuroEyes eller anmode om informationsmateriale, hvis det er nødvendigt.

Telefonisk support +45 70 27 45 53

Man–fre 8:30–17:00
Lørdag 10:00–15:00

module_slider
module_contact_teaser

Mandag til fredag: Lørdag:

*Opkald koster alm. telefontakst.

module_content

Velkommen hos EuroEyes i Søborg

Vores moderne øjenklinik ligger hos Nordens største privatejede hospital Aleris-Hamlet i Søborg kun ca. 10 kilometer fra København centrum. På øjenklinikken bliver du uforpligtende informeret af kompetent øjenlæger om linsebehandlinger og øjenlaserbehandlinger. Øjenlægerne informerer også om korrektion af nærsynethed , langsynethed og bygningsfejl med fokus på ReLEx smile teknologi. Under visse omstændigheder anvendes implanterbare kontaktlinser.

Hos EuroEyes tilbyder vi også forskellige løsninger til behandling af grå stær og alderssyn. Alderssyn rammer de fleste mennesker før eller siden og forårsager typisk, at du får svært ved at se nære genstande skarpt. Derfor bliver mange mennesker i 40-50 års alderen stærkt afhængige af læsebriller. Den største uafhængighed af briller og kontaktlinser kan her opnås ved indsættelse af multifokallinser. Det kan vi  forklare dig mere om på klinikken.

Siden 1994 har vores dygtige og højt specialiserede øjenkirurger foretaget tusindvis af refraktive behandlinger. Det betyder, at vi har den største erfaring med øjenoperationer samtidigt med, at vi altid anvender den nyeste teknologi, hvilket tilsammen giver de bedste resultater for vores patienter.

Vil du vide mere om, hvorvidt din synsfejl kan korrigeres på øjenklinikken i Søborg? Bestil en tid til en gratis forundersøgelse i dag eller få tilsendt gratis informationsmateriale med flere informationer.

Vi glæder os til at byde dig velkommen på øjenklinikken nær København!

module_content_multicolumn

Derfor er du i de bedste hænder hos EuroEyes i Søborg:

  • Vi har den længste erfaring med øjenlaserbehandlinger i Danmark
  • Fuldstændig anmærkningsfri tilsynsrapport fra Sundhedsstyrelsen
  • Vi anvender den seneste nye teknologi til ReLEx Smile
  • Størst erfaring med korrektion af alderssyn
module_location_details

EuroEyes Øjenlaser Center København

Aleris-Hamlet
Gyngemose Parkvej 66
2860 Søborg
Tlf: +45 7027 4553
Email: info@euroeyes.dk

Åbningstider:
Mandag – Fredag: 8.30 – 17:00

Din topkirurg

Dr. Jannik Boberg-Ans

module_content

eksperter  I linsekirurgi og øjenlaserbehandlinger – klinik i København

I mere end 20 år har EuroEyes arbejdet i højeste gear. I løbet af denne tid har vi allerede udført mere end 500.000 øjenbehandlinger under ledelse af grundlægger og lægelig leder Dr. Jørn Jørgensen. For at vi kan garantere den højest mulige operative kvalitet og erfaring, udføres de fleste indgreb af såkaldte High-Volume-kirurger, som hver især udfører mindst 1.000 operationer årligt og dermed har en meget stor erfaring med øjenoperationer. Med vores mange års erfaring og ekspertise hører lægeholdet hos EuroEyes til blandt de førende kirurger i Tyskland og Danmark. Derfor kan du være sikker på at være i trygge hænder fra start til slut.

Udover øjenlægernes store ekspertise anvender vi også markedets mest avancerede udstyr – naturligvis også på øjenklinikken i Søborg nær København. Ved at benytte den mest moderne og innovative teknologi kan øjenlægerne hos EuroEyes tilbyde vores patienter en unik og skræddersyet øjenbehandling, der tager nøje hensyn til øjets individuelle karakteristika.

Den omhyggelige forundersøgelse og konsultation har vores højeste prioritet, da undersøgelsen er altafgørende for resultatet af den mulige korrektion af din synsfejl via linseimplantat eller ReLEx-smile i København.

module_google_maps

Sådan finder du EuroEyes i København

 

module_content
Loading...
module_content
module_social_teaser
Gratis infoaftener

Kom til uforpligtende infoaften, og få mere at vide om, hvordan du får et godt syn og mulighed for et liv uden briller og/eller kontaktlinser.