close

Din kontakt til EuroEyes

Har du spørgsmål eller forslag, kan du hurtigt og nemt kontakte EuroEyes eller anmode om informationsmateriale, hvis det er nødvendigt.

Telefonisk support +45 70 27 45 53

Man–fre 8:30–17:00
Lørdag 10:00–15:00

module_slider
module_content

Velkommen hos EuroEyes i Aarhus

På hjørnet af Ryesgade og Banegårdspladsen lige over for Hovedbanegården i Aarhus ligger EuroEyes’ moderne øjenklinik. Her har klinikken ligget siden marts 2010, og her møder du vores specialuddannede optometrister.

Øjenklinikken ligger midt i centrum af Aarhus og er nem at komme til. På klinikken tilbyder vi en bred vifte af øjenoperationer og behandlinger, så du trygt og effektivt kan komme af med dine øjenproblemer og blive linse- og brillefri. På øjenklinikken i Aarhus tilbyder vi blandt andet operationer og behandlinger af nærsynethed, langsynethed, alderssyn og grå stær.

Du kan komme direkte ind på øjenklinikken fra gaden af og få grundig information om øjenlaserbehandlinger og linsebehandlinger. Vi tilbyder også en gratis forundersøgelse, hvor du kan finde ud af, om du er egnet til en behandling af dine øjne hos os. Forundersøgelser og konsultationer har vores højeste prioritet, da forundersøgelsen er altafgørende for resultatet af den mulige korrektion af din synsfejl via linseimplantat eller LASIK i Aarhus.

Siden 1994 har vores dygtige og højt specialiserede øjenkirurger foretaget tusindvis af refraktive behandlinger. Vores mange års erfaring og vores anvendelse af den nyeste teknologi betyder, at vi opnår de bedste og mest tilfredsstillende resultater for vores patienter.

Du er altid velkommen til at komme forbi øjenklinikken i Aarhus og høre mere om, hvorvidt din synsfejl kan korriges. Bestil en tid til en gratis forundersøgelse i dag, eller få tilsendt gratis informationsmateriale med yderligere informationer.

Vi glæder os til at se dig!

module_content_multicolumn

Derfor er du i de bedste hænder hos EuroEyes i Aarhus:

  • Vi har den længste erfaring med øjenlaserbehandlinger i Danmark
  • Vi har specialuddannede optometrister
  • Vi tilbyder alle former for både øjenlaser- og linsebehandlinger
  • Vi har åbningstider, der passer dig
module_location_details

Informationsaften Aarhus

Infoaften Aarhus

Tidspunkt: 26. september 2018

Adresse:
Aleris-Hamlet
Brendstrupgårdsvej 21
8200 Aarhus

Læs mere og tilmeld dig her

EuroEyes

EuroEyes Øjenlaser Center Aarhus

Ryesgade 32
8000 Aarhus C
Tlf: +45 6969 2534
Email: info@euroeyes.dk

Åbningstider:
Mandag – Fredag: 8.30 – 17:00
Lørdag: 10.00 – 14.30

Din topkirurg i Aarhus

Dr. Jannik Boberg-Ans

module_content

Skræddersyet øjenbehandling

I over 20 år har EuroEyes arbejdet med øjenoperationer og har hjulpet rigtig mange mennesker med at blive brille- og linsefri. I årene har vi udført mere end 500.000 øjenbehandlinger under ledelse af grundlægger og lægelig leder Dr. Jørn Jørgensen.

De fleste indgreb udføres af såkaldte High-Volume-kirurger, der hver især udfører mindst 1.000 operationer om året. Det garanterer den højest mulige operative kvalitet og erfaring, og denne erfaring og ekspertise betyder, at lægeholdet hos EuroEyes hører til blandt de førende kirurger i Tyskland og Danmark.

Udover øjenlægernes store ekspertise er vores udstyr også markedets mest avancerede, og vi anvender den mest moderne og innovative teknologi. Når du skal have foretaget en større eller mindre øjenbehandling hos os, kan du være sikker på et trygt forløb, hvor du er i gode hænder fra start til slut. Vi skræddersyer behandlingen til dig og tager nøje hensyn til øjets individuelle karakteristika, så du får den bedste behandling.

module_google_maps

Sådan finder du EuroEyes i Aarhus

 

module_contact_teaser

Mandag til fredag: Lørdag:

*Opkald koster alm. telefontakst.

module_content
Loading...
module_content
module_social_teaser
Gratis infoaftener

Kom til uforpligtende infoaften, og få mere at vide om, hvordan du får et godt syn og mulighed for et liv uden briller og/eller kontaktlinser.