EuroEyes Øjenlaser Klinik for øjenbehandlinger i Aarhus | EuroEyes

Berlin Stage

Berlin Intro

Velkommen hos EuroEyes i Aarhus

På hjørnet af Ryesgade og Banegårdspladsen lige over for Hovedbanegården i Aarhus ligger EuroEyes’ moderne øjenklinik. Her har klinikken ligget siden marts 2010, og indenfor kan du møde vores specialuddannede optometrister.

Øjenklinikken ligger midt i centrum af Aarhus og er nem at komme til. På klinikken tilbyder vi en bred vifte af øjenoperationer og behandlinger, så du trygt og effektivt kan komme af med dine øjenproblemer og blive linse- og brillefri. På øjenklinikken i Aarhus tilbyder vi blandt andet operationer og behandlinger af nærsynethed, langsynethed, alderssyn og grå stær.

Du kan komme direkte ind på øjenklinikken fra gaden af og få grundig information om øjenlaserbehandlinger og linsebehandlinger. Vi tilbyder også en gratis forundersøgelse, hvor du kan få konstateret, om du er egnet til en behandling af dine øjne hos os. Forundersøgelser og konsultationer har vores højeste prioritet, da forundersøgelsen er altafgørende for resultatet af den mulige korrektion af din synsfejl via linseimplantat eller LASIK i Aarhus.

Siden 1994 har vores dygtige og højt specialiserede øjenkirurger foretaget tusindvis af refraktive behandlinger. Vores mange års erfaring og vores anvendelse af den nyeste teknologi betyder, at vi opnår de bedste og mest tilfredsstillende resultater for vores patienter.

Du er altid velkommen til at komme forbi øjenklinikken i Aarhus og høre mere om, hvorvidt din synsfejl kan korriges. Bestil en tid til en gratis forundersøgelse i dag eller få tilsendt gratis informationsmateriale med yderligere informationer.

Vi glæder os til at se dig!

Berlin Gründe

Derfor er du i de bedste hænder hos EuroEyes i Aarhus:

  • Vi har den længste erfaring med øjenlaserbehandlinger i Danmark
  • Vi har specialuddannede optometrister
  • Vi tilbyder alle former for både øjenlaser- og linsebehandlinger
  • Vi har åbningstider, der passer dig

Indtryk fra klinikken i Aarhus

Dine eksperter når det gælder linsekirurgi og øjenlaserbehandlinger med LASIK i Aarhus

Skræddersyet øjenbehandling

I over 20 år har EuroEyes arbejdet med øjenoperationer og har hjulpet rigtig mange mennesker med at blive brille- og linsefri. I årene har vi udført mere end 400.000 øjenbehandlinger under ledelse af grundlægger og lægelig leder Dr. Jørn Jørgensen.

De fleste indgreb udføres af såkaldte High-Volume-kirurger, der hver især udfører mindst 1.000 operationer om året. Det garanterer den højest mulige operative kvalitet og erfaring, og denne erfaring og ekspertise betyder, at lægeholdet hos EuroEyes hører til blandt de førende kirurger i Tyskland og Danmark.

Udover øjenlægernes store ekspertise er vores udstyr også markedets mest avancerede, og vi anvender den mest moderne og innovative teknologi. Når du skal have foretaget en større eller mindre øjenbehandling hos os, kan du være sikker på et trygt forløb, hvor du er i gode hænder fra start til slut. Vi skræddersyer behandlingen til dig og tager nøje hensyn til øjets individuelle karakteristika, så du får den bedste behandling.

Aarhus Map

Din vej til EuroEyes i Aarhus


Toggle Directions


Dr. Jannik Boberg-Ans

Dr. Inken Lamcke

Din topkirurg i Aarhus

MEHR

Hvilken behandling er bedst for mig?

Find ud af hvilken metode der er den rette for dig.WEITER

EuroEyes Øjenlaser Center Aarhus

Ryesgade 32 
8000 Aarhus C
Tlf: +45 7027 4553
Email: info@euroeyes.dk

Åbningstider:
Mandag – Fredag: 8.30 – 17:00
Lørdag: 10.00 – 14.30

Informationsaften Aarhus

Der er pt. ikke planlagt nogen informationsaften i Aarhus
Læs mere og opskriv dig her ❯