close

Din kontakt til EuroEyes

Har du spørgsmål eller forslag, kan du hurtigt og nemt kontakte EuroEyes eller anmode om informationsmateriale, hvis det er nødvendigt.

Telefonisk support +45 70 27 45 53

Man–fre 8:30–17:00
Lørdag 10:00–15:00

module_content_multicolumn

Om laserbehandling af øjne​

Der findes flere typer af laserbehandling til øjnene afhængigt af dit synsproblem. Fælles er dog, at næsten uanset dit synsproblem, har vi hos EuroEyes en laserbehandling, der kan løse dit problem.

module_content

Få synet tilbage

Laserbehandling af øjnene er efterhånden blevet meget almindeligt i befolkningen. Siden 1996 har mere end 32.000.000 millioner mennesker på verdensplan, gennemgået en LASIK-behandling. Hos EuroEyes har vi erfaring fra, at have udført mere end 300.000 laserbehandlinger af øjne. At laserbehandling af øjne er blevet meget populært er ikke mærkeligt. En laserbehandling af øjne kan i langt de fleste tilfælde betyde, at du kan lægge dine kontaktlinser eller briller på hylden. Derfor giver det også god mening økonomisk, at få en laserbehandling af øjnene. Du slipper helt for den månedlige udgift, der f.eks. er forbundet med kontaktlinser.

 

Typer af laserbehandling af øjnene

Hos EuroEyes tilbyder vi flere typer, af laserbehandling af øjnene. Afhængig af din synsfejl, kan du være bedst egnet til én bestemt type af laserbehandling af dine øjne. Vi har hos EuroEyes stor erfaring med laserbehandling af øjnene, og vil hjælpe dig med, at vælge den bedste form for laserbehandling af dine øjne.

Vi tilbyder følgende former for laserbehandling af dine øjne:

 

LASIK/Femto-LASIK

Femto-LASIK er en videreudvikling, af den klassiske LASIK behandling. Ved en LASIK behandling præpareres en lille hormhindelamel(flap), så det er muligt at korrigere synsfejlen på hornhinden.

Forskellen i forhold til den klassiske LASIK behandling er, at ved Femto-LASIK benyttes Femto-laseren. Det betyder, at det nu er en laserbehandling, hvor der før i tiden blev benyttet mikroknive. Det betyder, at Femto-LASIK behandlingen nu, er en endnu mere sikker og præcis form for laserbehandling af dine øjne.

 

eeLASIK  

eeLASIK står for EuroEyes LASIK, og er den mest moderne form for laserbehandling af øjnene. Ved en eeLASIK laserbehandling benyttes Wavefront teknikken, som måler øjets nøjagtige brydningskraft i 1250 punkter.  Det betyder, at laserbehandlingen kan blive endnu mere individuelt tilrettet, så du er sikker på at få det bedste resultat af din laserbehandling.

 

PRK/LASEK

PRK og LASEK laserbehandlingerne, er en smule anderledes, end den almindelige LASIK behandling. Denne laserbehandling af øjnene benyttes kun i særlige tilfælde. Det kan f.eks. være ved tilfælde, hvor patienten har for tynde hornhinder, og derfor ikke kan få en Femto-LASIK laserbehandling af øjnene.

 

Wavefront-analysen – iDesign

Wavefront-analysen er ikke en behandling i sig selv, men et moderne analyse instrument, som benyttes til at kortlægge øjets genetik inden laserbehandlingen af øjnene. En Wavefront-analyse måler øjets præcise brydningskraft i 1250 punkter, og gør det muligt at fange og korrigere aberrationer i øjet, som en normal brille-bestemmende undersøgelse aldrig vil kunne opdage. På baggrund af det genetiske fingeraftryk af øjet, kan laseren nu lave en personlig, og individuel laserbehandling af dine øjne.

 

Behandlingsforløb ved en laserbehandling af øjnene

Ved en laserbehandling af øjnene, er der typisk 4 trin på vejen.

 • Uforpligtende forundersøgelse
  – Her vil dine relevante øjenparametre blive målt, og du vil blive anbefalet en type laserbehandling af dine øjne.
 • Omfattende forundersøgelse
  – Denne undersøgelse vil være længere, og varer typisk 30-60 minutter. Vores eksperter vil foretage en intensiv oftalmologisk forundersøgelse, som fastslår dine præcise behov for en laserbehandling af øjnene.
  – Du må desuden ikke bære hårde kontaktlinser i to uger op til undersøgelse, eller bløde kontaktlinser i en uge op til.
 • Selve laserbehandlingen af dine øjne
  – Vores eksperter udfører den type laserbehandling, der er blevet bestemt på forhånd.
 • Efter laserbehandlingen af dine øjne
  – Efter laserbehandlingen af dine øjne, vil du få tildelt Antibiotiske øjendråber, som du skal benyttes 6 x dagligt i 1 uge.
  – Efter laserbehandlingen af dine øjne vil du typisk komme til kontrolbesøg efter 1 dag, 1 uge, 1 måned og 3 måneder.

 

Er alle egnet til en laserbehandling af øjnene?

Alle er ikke egnet til laserbehandling af øjnene. Ca. 15 % egner sig ikke til en almindelig laserbehandling af øjnene. De fleste af disse, vil dog kunne modtage en linsebehandling i stedet. Det vil dog blive slået fast under den gratis og uforpligtende forundersøgelse, om du er egnet til at modtage en laserbehandling af øjnene.

 • Forudsætningerne for at få en laserbehandling af øjnene er:
 • Minimum 18 år
 • Synsfejlen er stabil
 • Ingen øjensygdomme(grå- og grøn stær)
 • Ikke for tynde hornhinder
 • Ingen graviditet

 

Sikkerhed ved en laserbehandling af øjnene

Laserbehandling af øjnene er en meget sikker behandlingsform, og er blevet yderligere sikret i de senere år, takket være Femto-laseren. Der er faktisk flere komplikationer, og infektioner i forbindelse med almindelig brug af kontaktlinser.

Derudover har EuroEyes’s læger meget stor erfaring, og det garanteres at laserbehandlingen af dine øjne, bliver udført af en “high volume operatør”. En “high volume operatør” foretager som minimum 1000 selvstændige laserbehandlinger af øjne hvert år.

Desuden bruger EuroEyes’s lasere “Eye Tracker” så laseren stopper automatisk, hvis du skulle fokusere det forkerte sted hen. Laseren er også udstyret med iris genkendelse, og kan først begynde efter din iris er blevet genkendt.

Gratis infoaftener

Kom til uforpligtende infoaften, og få mere at vide om, hvordan du får et godt syn og mulighed for et liv uden briller og/eller kontaktlinser.